У Рівному прощатимуться з двома полеглими Героями

Церемонія відбудеться у понеділок на майдані Незалежності

Завтра, 26 лютого, Рівне попрощається з захисниками Олексієм Осадчий та Едуардом Гриньком.
 
Олексій Осадчий народився 6 грудня 1977 року у Рівному. У серпні 2023 року добровольцем долучився до лав Збройних сил України.
 
20 лютого 2024 року 46-річний солдат Олексій Осадчий помер у медичному пункті на Донеччині.
 
Едуард Гринько народився 26 жовтня 2002 року у місті Селидове на Донеччині. У 18 років підписав контракт зі Збройними силами України. Мама та брат Едуарда через військові дії вимушені були покинути рідне місто. Спершу переїхали до столиці, а рік тому - у Рівне.
 
З 5 червня 2023 року 20-річний старший солдат Едуард Гринько вважався зниклим безвісти. Восени рідним підтвердили, що Едуард загинув на Харківщині. А завтра з ним прощатимуться у Рівному.
 
Церемонія відбудеться завтра, 26 лютого, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають їх на Алеї Героїв на кладовищі Нове.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень