Поліг у бою за дітей, онуку та рідну країну: у Рівному попрощаються з Героєм

Вічна пам'ять Захиснику!

За дітей, онуку та рідну країну... З такими словами вдруге став на захист України рівнянин Михайло Токарець, з яким завтра Рівне попрощається на майдані Незалежності.

- Він служив в армії, а у 2014, коли ворог вперше прийшов на українську землю, пішов добровольцем захищати Батьківщину.

 

Відслужив у зоні проведення антитерористичної операції два роки, має статус учасника бойових дій. У лютому 2022 року також не став чекати повістки, пішов добровольцем вже на другий день після початку повномасштабного вторгнення.

 

Говорив просто: “Я люблю свою сім’ю, свою Україну і мені треба її захищати.” Він повторював, що зараз нас боронять молоді хлопці, які ще не знають, що це, а в нього — досвід, тож мусить йти служити,” - розповідає дружина Героя Світлана.

Михайло служив у кількох частинах, спершу на Рівненщині, але потім сам написав рапорт з проханням перевести його в зону активних бойових дій.

- У нас троє дорослих дітей, онучка, якій 7 років... Ми просили Михайла, аби поберіг себе, аби залишався служити у відносній безпеці.

 

Але він повторював “Ви тут живете, я не хочу, щоб вони прийшли сюди. Саме тому я мушу бути там.” і з цими словами написав рапорт, аби його перевели на самісіньку передову.

 

Тож із березня 2023 року ніс службу саме там, - продовжує дружина.

55-річний старший сержант Михайло Токарець загинув 15 січня 2024 року в наслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині...

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 23 січня, о 10.00 на майдані Незалежності. Поховають його на кладовищі “Нове”...

Вічна пам'ять Захиснику!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень