«Ніколи не жалівся, у нього завжди все було добре»: У Рівному попрощаються із 46-річним матросом

Вічна пам’ять і слава Герою!

Завтра, 2 лютого, у Рівному в останню дорогу проведуть загиблого на війні Героя, 46-річного Миколу Кухарця

Прощання відбудеться о 10:00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають Захисника на кладовищі «Нове», повідомили у Рівнераді.

Микола Кухарець народився у Рівному 15 лютого 1977 року, закінчив місцеву школу №6, а потім здобув фах електрика у професійно-технічному училищі.

Сестра Захисника Валентина розповіла:

- Коля був дуже непосидючим, рухливим. Це впливало на все його життя. Змінив чимало місць роботи, професій, працював за кордоном та в Україні. А коли у лютому 2022 року розпочалось повномасштабне вторгнення, вже в перші дні пішов до військкомату, аби стати до лав Збройних сил України. Він служив в армії, тому вважав це своїм обов’язком. Емоційно говорив, що потрібно вигнати ворога з нашої землі, звільнити Україну.

У перші дні Миколу Кухарця до війська не взяли, сказали чекати свого часу. Мобілізували його вже у листопаді 2022 року.

- Він із захопленням розповідав про навчання у Великій Британії, про те, який то високий рівень, як у них проходять навіть тренувальні бої. Говорив, що його хвалили, адже гарно справлявся з задачами. А от про справжню війну багато не розповідав. Він ніколи не жалівся, у нього завжди все було добре, – поділилася сестра Захисника.

Герой завжди прагнув допомогти людям, мав гарні відносини із сусідами, до всіх привітний, завжди підтримає. Відкритий, веселий, мав багато знайомих та друзів, любив вже дорослу донечку й онучку, піклувався про маму, з якою жив.

Матрос Микола Кухарець загинув у зоні виконання бойових завдань на Херсонщині 22 грудня 2023 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень