Рівнянка задонатила на ЗСУ 100 грн та виграла Hummer (ФОТО/ВІДЕО)

«Та ну, це так не може бути» (с)

Українські блогери часто проводять масштабні збори для ЗСУ, даруючи подарунки за донати.  

Цього разу серед донаторів розігрували Hummer. Охочих допомогти армії та й виграти авто собі було дуже багато, оскільки блогери зібрали понад 11 млн гривень, що в десять разів перевищує вартість позашляховика, якого розігрували.

Блогерка та волонтерка Наталія Литвин у своєму Instagram повідомила, що загалом було 38 693 унікальних донаторів. З них 29 522 скинули від 100 грн та взяли участь у розіграші авто.

Хтось кидав по 100 грн, хтось 10, а хтось просто рандомну суму, навіть не задумуючись про якийсь виграш. Хтось задонатив з фейсбуку, хтось з ютубу, хтось після репосту знайомої, а хтось після сюжету на ictv в єдиному марафоні. Так круто, що вийшло обʼєднати людей з різних куточків світу для наближення перемоги, – написала блогерка.

Символічно у розіграші автомобіля Hummer перемогла Тетяна з Рівного, котра за день до свого виграшу закрила збір на авто для свого брата, який скоро їде в Авдіївку.

Коли до дівчини зателефонували та повідомили новину про те, що вона виграла позашляховик, Тетяна не приховала свого здивування та сліз:

Та ну, це так не може бути! Воно якось вертається, правда... Ми вчора (ред. – 27.01.) закрили збір на авто для брата, він їде в Авдіївку. Ми її (ред. – виграну автівку) віддамо туди.

До речі, у Тетяни є квіткова крамниця, рослини з якої давно є у квартирах багатьох відомих блогерів.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень