У Рівному продадуть 32 сотки землі неподалік озера Басів Кут (ФОТО)

Поки цільове призначення ділянки не дозволяє там будувати житловий об'єкт

Понад 32 сотки землі неподалік Басівкутського озера у Рівному незабаром можуть продати. Такий проєкт рішення днями з’явився на сайті Рівненської облради.

У документі йдеться, що ділянку без аукціону може купити Тарас Косик, який два роки тому за майже 40 тисяч доларів вже викупив там приміщення насосної станції. Об’єкт раніше належав «Рівнеоблводоканалу».

Львів’янин переміг в електронних торгах і тепер має першочергове право викупити й землю, на якій розташована нерухомість.

Ділянку оцінили у 640 тис грн, це близько 15 тисяч доларів. Цільове призначення землі – для розміщення та експлуатації споруд технічної інфраструктури. Тож поки про будівництво житлових об’єктів там не йдеться.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень