Щедрий червень: Кого «озолотить» перший місяць літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Деяким знакам Зодіаку червень принесе фінансову стабільність.  У списку є Близнята, Терези та Козороги.

Близнята

Пошук нетрадиційних методів заробітку призведе до появи нових джерел доходу. Втім, будьте обережні з тими, у кого ви позичаєте гроші або кому даєте обіцянки. Не купуйте акції на ринку, якщо хочете, щоб ваші фінанси залишалися стабільними.

Терези

Інвестиції, зроблені у минулому, почнуть окупатися. Зірки обіцяють вам зростання фінансового добробуту. Якщо ви вже зараз займетесь розробкою вигідних фінансових планів, ви зможете подвоїти суми, які зароблятимете.

Козороги

Гроші, які ви отримали від інвестицій у минулому, будуть у вашій кишені. Люди, які бажають купити або продати нерухомість, зможуть домовитись про вигідні для себе умови.  

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень