У Рівному оголосили про виплату допомоги у 46 тисяч гривень. Хто може отримати

Подробиці розповіли у ГО «Мережа 100 відсотків життя»

ГО «Мережа 100 відсотків життя» оголосити про запуск програми для підтримки громадських активістів та активісток, які через вторгнення росії в Україну були вимушені залишити свої домівки та переселитися в інші регіони країни.

Програма є частиною проєкту EU4CSOs Emergency Actions, що реалізується за фінансової підтримку Європейського Союзу. В організації пояснюють, що так готові підтримати громадських активістів-ВПО у їхній професійній діяльності та зміцнити громадський сектор в Україні.

Що пропонують:

Фінансову підтримку у розмірі до 46 395 грн для громадських активістів-ВПО.

Щоб отримати допомогу необхідно відповідати певним критеріям, та надати:

  • Короткий мотиваційний лист з описом діяльності до та після 24 лютого 2022 року.
  • Резюме з активними посиланнями на діяльність.
  • Довідку ВПО, яка засвідчує переміщення із регіонів, які перебувають у тимчасовій окупації або в зоні бойових дій.
  • Рекомендаційний лист від ОГС, на базі якої він/вона надає послуги після переміщення у зв’язку з війною. У листі повинно бути зазначено тривалість та умови співпраці з громадським активістом/ВПО.

Заявку потрібно подати до 16 жовтня 2023 року включно.

В організації зазначають, що подання заявки ще не означає, що людина отримає одразу допомогу. Рішення про підтримку претендента приймає Комісія у складі з трьох представників БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

Більше інформації про програму та умови подачі заявок можна знайти на вебсайт Мережа 100 відсотків життя Рівне https://www.network.rv.ua/news/2810.

Беручи участь у програмі підтримки, претенденти погоджуються на співпрацю з проєктом EU4CSOs Emergency Actions і готові надати інформацію про свою професійну діяльність для висвітлення на ресурсах БО Мережа 100 відсотків життя Рівне та ресурсах проєкту EU4CSOs Emergency Actions.

Програма підтримки громадських активістів проходить в межах проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується Мережа 100 відсотків життя Рівне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень