У Рівному не передумали робити стоянку для тролейбусів у сквері

Але віддати під стоянку планують не всю зелену зону

У Рівному не передумали віддавати сквер на вулиці Данила Галицького під стоянку.

Напередодні депутатів Рівнеради зібрали, аби представити їм концепцію розширення автопарку «Рівнеелектроавтотрансу». Керівник департаменту інфраструктури Руслан Гудима пояснював, що є необхідність розширення території підприємства через збільшення кількості громадського транспорту.

За новою пропозицією віддати під стоянку планують не всю зелену зону, а майже половину. Очевидно, це питання знову винесуть на одну з найближчих сесій.

Нагадаємо, що окрім зелених насаджень, на території скверу ще є невеликий фонтан. Оскільки територія межує з комунальним підприємством «Рівнеелектроавтотранс», на сесії в грудні депутати розглядали питання про передачу 70 соток невеликого парку тролейбусникам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень