Вирубати сквер і облаштувати стоянку транспорту комунального підприємства: у Рівному розглянули скандальне питання

Проте екоактивісти і пересічні рівняни — проти

Десятки рівнян влаштували акцію протесту під стінами будівлі, де проводять засідання сесії Рівнеради. Люди вимагали, аби депутати не дозволили вирубати дерева на сквері, земельну ділянку під яким потім передадуть тролейбусному управлінню.

Йдеться про земельну ділянку площею 70 соток, що на вулиці Данила Галицького, де окрім зелених насаджень є невеликий фонтан. Вона межує з підприємством «Рівнеелектроавтотранс».

Фото: Суспільне Рівне

Керівник департаменту інфраструктури та благоустрою Руслан Гудима пояснив, що у місті зросла кількість громадського транспорту, тож комунальному підприємству «Рівнеелектроавтотранс» потрібне місце для облаштування території.

 

Інших місць для розширення немає, каже Руслан Гудима, і дерева намагатимуться зберегти. Для цього радитимуться з урбаністаим.

Проти цього виступили екоактивісти, які зауважують, що цей район міста є одним з найгустонаселеніших, тому сквер людям критично необхідний.

Це питання викликало хвилю обговорення серед депутатів, тож вони поки зняли його на до вивчення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень