У Рівному на дитмайданчику військовий умисно кинув у натовп гранату (ФОТО)

Постраждали троє людей, серед них 5-річна дівчинка

ДБР завершили досудове розслідування відносно військового однієї з частин Київщини, який кинув гранату у людей на дитячому майданчику.

В результаті інциденту постраждали 3 осіб, серед яких 5-річна дівчинка та поліцейський. На момент вчинення злочину він перебував на лікарняному у рідному місті Рівне.

Обвинувальний акт скеровано до суду.

Нагадаємо, 4 листопада 2022 року близько 21 години військовий, перебуваючи у дворі одного з будинків по вул. Романа Шухевича у Рівному, почав хизуватися перед людьми бойовою гранатою.

 

Щонайменше двічі він висмикував чеку, погрожуючи підірвати її.

Як з’ясувало слідство, чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Люди, які відпочивали неподалік на дитячому майданчику, викликали поліцію. Після приїзду правоохоронців, військовий умисно кинув гранату в бік натовпу.

Боєприпас здетонував, в результаті чого постраждало троє осіб. Серед потерпілих - 5-річна дитина, 28-річний чоловік та 28-річний інспектор Управління патрульної поліції в Рівненській області. Усі вони отримали осколкові ураження.

Правоохоронці затримали військового та повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Чоловіку може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень