У Рівному ініціюватимуть скасування підвищених тарифів на тепло, - Коваль

Нову вартість цих комунпослуг він вважає неприпустимою

Підвищення тарифів на тепло та гарячу воду у Рівному майже на половину голова облдержадміністрації називає ганебним. І як депутат Рівнеради від «Слуги народу» Віталій Коваль на сесії вже наступного тижня ініціюватиме не вводити відповідне рішення виконкому в дію.

За словами Віталія Коваля, міська влада діяла у розріз та в порушення державної політики і позиції президента, відповідно до якої вартість комунпослуг для населення цього опалювального сезону зростати не мала.

Віталій Коваль

— Для підтримки і стабільного проходження опалювального сезону у тих громадах, які підписали Меморандум, уряд передбачив спрямування в 2022 році додатково до місцевих бюджетів 4% податку на доходи фізичних осіб, а також державних субвенцій.

 

Для Рівного – це додаткові 54 млн грн від ПДФО! Могли би бути.

 

Адже Третяк не підписав Меморандум, не займався належною підготовкою міського господарства до опалювального періоду, не шукав альтернативні шляхи та методи для вирішення складних нагальних проблем міста.

 

Місцева влада не консолідувала усі можливі ресурси, які можна було б спрямувати не недопущення підвищення тарифів, - написав Віталій Коваль на своїй сторінці у фейсбуці.

Тож серед іншого, під час сесії 21 жовтня Віталій Коваль вимагатиме оцінити дії Олександра Третяка і закликав усіх депутатів підтримати цю ініціативу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень