У Рівному готуються до будівництва нових очисних споруд, - водоканал

Уже готують графік на проведення тендерів для масштабного проєкту

Рівне – за крок до нових очисних споруд. Сьогодні, 18 лютого, у «Рівнеоблводоканалі» відбулася робоча зустріч фахівців підприємства з представниками «Egis Ukrainе» та Міністерства розвитку громад та територій України.

Метою зустрічі була підготовка графіку на проведення тендерів для проєкту «Комплексна модернізація систем централізованого водопостачання та водовідведення міст Рівненської області в межах балансової належності РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал».

Цей проєкт розроблено у рамках «Програми розвитку муніципальної інфраструктури України» спільно з Міністерством розвитку громад та територій України та Міністерством фінансів України.

Він передбачає залучення кредиту в сумі 26,5 млн. євро від Європейського інвестиційного банку.

 

Відсоткова ставка становить всього 3% з пільговим періодом на вісім років.

 

За цей час мають побудувати та ввести в експлуатацію нові очисні споруди.

Детальну інформацію про цей проєкт можна дізнатися на сайті водоканалу та у соціальних мережах. Відповідний проєкт фінансується Європейським інвестиційним банком та реалізується спільно з Міністерством розвитку громад та територій України в рамках «Програми розвитку муніципальної інфраструктури України».

«Egis Ukrainе» представляли Ульян Білоткач – ключовий експерт з водопостачання, Бенуа Плейж — керівник групи консультантів, які надають технічну допомогу в реалізації проєкту щодо будівництва нових очисних споруд у Рівному,  Ігор Воробей – представник ГУПП при Міністерстві розвитку громад та територій України.

Резюмуючи представники «Egis Ukrainе» і Міністерства розвитку громад та територій України погодили графік проведення тендерів для проєкту та  зауважили, що зустріч була інформативною, а нововведення, які впроваджує директор підприємства Андрій Карауш – важливі.

Також вони запевнили, що будуть підтримувати та допомагати «Рівнеоблводоканалу» втілити проєкт будівництва нових очисних споруд.

Директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш наголосив, що  реалізація проєкту — це надважливе завдання для мешканців міста та області. В результаті зустрічі наша громада стала ще на крок ближче до Європейських стандартів у сфері водопостачання і водовідведення.

Джерело: «Рівнеоблводоканал» 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень