Депутати Рівнеради просять не допустити утворення таборів біженців на території країни (ФОТО)

Відповідне звернення підготували до керівництва держави

У Рівному сьогодні проходить друге пленарне засідання сесії міської ради. Анонсованих пікетів під стінами міської ради – немає.

Головно депутати працюватимуть із питаннями, які не встигли розглянути минулого разу. Переважно усі вони – земельні, і низку нових тільки зараз внесуть до порядку денного.

Зокрема до розгляду додали проєкт рішення про звернення до керівництва країни щодо недопущення таборів біженців на території України. Нині в парламенті готують відповідний законопроєкт.

Також міська рада підтримала рішення про компенсацію на цей опалювальний період 200 мільйонів гривень «Рівнетеплоенерго» за те, що тарифи на тепло лишилися на рівні минулого року.

Серед депутатів виникли дискусії щодо суми. Мовляв, хто її підраховував, і як вийшли саме на цю цифру. Тож вирішили, що показання лічильників передаватимуть і в управління економіки, щоб там вели підрахунки.

Ухвалена програма – це лише декларація намірів. Для виплати компенсації потрібні додаткові рішення. Остаточне рішення щодо виділення грошей ухвалять на сесії 23 грудня. 

Тепловики кажуть, що до 30 грудня мають сплатити за газ понад 40 млн грн.

Якщо не встигнуть – блакитне паливо для них здорожчає майже ушестеро. І замість 7 грн за куб доведеться платити більш як 40. 

Між тим, у міжсесійний період місто відремонтувало залу засідань Рівнеради, тож сьогодні депутати працюють в оновленому приміщенні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень