2 будинки у центрі Рівного – без тепла: мешканка одного з них звинуватила тепловиків у брехні

Вдома вже стає відчутно холодно, попереду ніч, до нас ніхто не приходив (с)

У понеділок, 22 листопада, вранці у Рівному стався порив тепломережі. Внаслідок цього «Рівнетеплоенерго» від теплопостачання відключило 27 будинків. За цей час тепловики встановили місце аварії – це внутрішньобудинкові мережі у багатоповерхівці на  проспекті Миру, 8. Однак ліквідувати порив не можуть, бо не можуть знайти відповідального по будинку, повідомив речник «Рівнетеплоенерго» Олексій Кривошеєв.

Після цього повідомлення в редакцію Радіо Трек звернулась слухачка Ксенія з таким повідомленням (подаємо без змін):

 - Доброго дня. Пишу з проспекту Миру, 8. В нас холодні батареї з ранку, зараз вже зовсім холоднючі. Ви розповідали про це в новинах.

 

Кривошеєв сказав що не можуть зв'язатися з головним по будинку. Але майстрів не було навіть у дворі. І ключі у підвал є у Ванндюк Наталі, це бабуся яка підгодовує котів дворових, і вона часто є там у дворі біля підвалу.

 

Живе вона у 3 під'їзді на 2 поверсі. Так що щось теплоенерго бреше. Вдома вже стає відчутно холодно, попереду ніч. Будь ласка, посприяйте, - повідомила мешканка будинку Ксенія.

За її словами, у будинку немає ОСББ. Їх обслуговує управлінська компанія «Чистота і порядок».

Речник «Рівнеобленерго» Олексій Кривошеєв, реагуючи на це повідомлення, повідомив,

що мешканцям будинку на проспекті Миру, 8 треба звертатись до управлінської компанії.

Телефони компанії «Чистота і порядок» - зайняті. Тож отримати якісь дані станом на 16 годину понеділка, 22 листопада, не вдалось.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень