У «Радивилівмолоко» пояснили, чому замість молока була вода

Стався збій

Напередодні у соцмережах вражені покупці ділилися світлинами вмісту пакетів ТМ «РадиМО». Замість молока там була - вода. 

З`ясувалося, що невдача придбати такий товар спіткала чималу кількість людей. 

Компанія «Радивилівмолоко» уже відреагувала на ситуацію. Пояснюють, що зробили помилку: 

Ми - сімейна компанія «Радивилівмолоко», виробник свіжої молочної продукції, дбаємо про свою репутацію і несемо відповідальність за якість виготовленої молочної продукції, тому що ми піклуємось про своїх споживачів.

 

Повідомляємо чесно та відверто вам про те, що припустились помилки і ми вдаємось до всіх можливих заходів, щоб вирішити проблему, яка сталася у нас.

 

А саме - при фасуванні Молока ДСТУ п/е, 2,5% жиру, 910г /ТМ РадиМо/ до 17.05. партія 14, стався збій в обладнанні, в результаті чого у пакування потрапила пастеризована вода.

 

Згідно з процедурою безпечності керування невідповідністю, ми оперативно проводимо непланове відкликання такої продукції з торгових точок.

 

Ми завжди поруч і відкриті до конструктивного діалогу та ваших звернень. Щиро просимо вибачення за завдані незручності та сподіваємось на ваше розуміння!

Радіо Трек у Тelegram, Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень