Коли пошук справжнього молока в магазинах увінчується успіхом!

Farm Fresh - свіже фермерське молоко, яке ви так давно шукали!

Як шкода, що сьогодні на ринку натуральні та свіжі харчі стали рідкістю. Серед величезної кількості різнобарвного пакування і продуктів ми все більше звертаємо увагу на склад, в пошуках чогось дійсно справжнього і природного.

Тільки задумайтесь, скільки часу, наукових винаходів і відкриттів прийшлось пройти людям, щоб зрештою зрозуміти, що найкраще — це природне, справжнє…

Дійсно, у всьому світі з величезною силою набирає обертів так званий "здоровий тренд". Людство починає відмовлятись від штучного, синтетичного і повертається до природи.

ТМ FARM FRESH У ТРЕНДІ! А ви? Сказано модно, та насправді все просто: просте пакування, прості природні складові, просто молоко!

Ми підтримуємо вас у прагненні дбати про своє здоров'я! Бо сьогодні це не тільки модно, це — стиль життя мільйонів людей!

Ми відчуваємо відповідальність за здоров’я нації, яке безпосередньо залежить від харчування. І в сучасних умовах це питання №1!

Саме тому ми можемо з упевненістю сказати, що Farm Fresh — це свіже молоко, яке ви так давно шукали!

Ми пропонуємо унікальність — тільки свіже молоко з кращих західноукраїнських ферм! Чим же воно таке унікальне? По-перше, своєю природною жирністю. Це молоко ми не нормалізуємо, тобто не збираємо вершки. Ми нічого не забираємо і нічого (!) не додаємо!

По-друге, наше молоко незбиране ми "вдягнули" у крафтове пакування. Це перше пакування Pure-Pak з природного картону без пластикової кришки, аналогів якої на західноукраїнському ринку молочної продукції ще не було. До речі, цьому пакуванню була присвячена стаття у європейському виданні “ELOTALK”, як про натуральне пакування для натуральних продуктів.

А тепер про нашу супершвидкість. Продукцію Farm Fresh ми реалізуємо лише локально, на Західній Україні, там, де і збираємо сировину. Завдяки цій швидкості ви щодня отримуєте свіже молоко! До речі, його термін придатності — всього 5 діб! Саме тому ми говоримо: “Молоко духмяніє, як ще півень не піє!”


Користуючись нагодою, хочемо привітати вас із новорічними та різдвяними святами! Бажаємо, щоб 2020 рік подарував багато радості та щасливих моментів!

Бажаємо справжніх друзів, справжніх емоцій, і, звичайно, справжнього молока!
 

Ваша ТМ Farm Fresh

Реклама

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень