Рівняни можуть безкоштовно доставити авто зі США та Європи в Україну (ФОТО/АУДІО)

Такий «бонус» можна отримати у компанії RolidasAuto

Ще у 2016 році Компанію RolidasAuto відкрили у Рівному аби купувати автомобілі з аукціонів Європи, а заснував її у Литві Ростислав Рараговський.

Філії компанії RolidasAuto є в Україні, Європі та Америці, що дає доступ до аукціонів по всьому світу і допомагає у розв'язанні юридичних питань у процесі придбання авто. Фахівці RolidasAuto надають максимально якісні та комплексні послуги, аби покупка автомобіля для клієнта була приємною, спокійною і радісною.

Перевагою компанії є доставка автомобілів без посередників, а це здешевлює та пришвидшує доставку авто. До слова, RolidasAuto має власний автовоз, завдяки якому процедура пригону авто спрощується в декілька разів, розповів Ростислав Рараговський:

Фото жанрове
Фото жанрове

- Купуючи у нас, клієнт впевнений в тому, що ми привеземо, як ми це зробимо, в які терміни, та за якою ціною. Також весь процес доставлення автомобіля та інші робочі моменти можна відстежувати у режимі онлайн. А відгуки клієнтів, можна отримати на нашій сторінці @rolidas_auto в Instagram.

Компанія доставляє будь-який транспорт (автомобіль, автобус, бус, спец.техніку, фури, баггі, мотоцикли) під будь-який бюджет в різні міста України. Власна брокерська компанія дозволяє спростити процес повного митного супроводу та розмитнення автомобілів та будь-якої техніки.

[media=162547] 

А найважливіше — компанія RolidasAuto допомагає людям купувати дійсно хороші якісні автомобілі з Європи й Америки!

[media=162544] [media=162542] [media=162543]  [media=162548]

- Ми не веземо «сюрпризи» чи «утоплеників» і не «виправляємо» пробіги. Все проходить сертифікацію та відповідну перевірку, — каже Ростислав Рараговський.

А днями у компанії RolidasAuto провели перший розіграш сертифікату на 500 Євро для безкоштовної доставки автомобіля. І тут вийшла цікава історія, розповів в ефірі Радіо Трек Ростислав Рараговський:

- В п’ятницю ми провели акцію на безкоштовне перечення автомобілі. Жінка виграла сертифікат, а паралельно її чоловікові ми веземо авто зі США. Прибуває авто наступного тижня, ми покажемо це в Інстаграмі. Так вийшло, що купівля автомобіля автоматично здешевшала на 500 євро. Це Фольксваген Джетта, у гарному стані, ми його на аукціоні викупили. От сім'я чекає подарунок. І тут варто додати, що RolidasAuto забезпечує адресне доставлення. Не цим конкретно людям, але така послуга у нас є і вона має попит.

Ростислав Рараговський пообіцяв практикувати таке й надалі. І насамкінець підказав, на що варто звертати увагу, коли обираєте компанію, яка привезе вам ваше авто:

- Порахуйте ціну на автомобіль у кількох компаній, порівняйте співвідношення ціни та якості. Надійною компанію вважають ту, яка гарантує «ціну під ключ». Тобто вартість авто не зросте після її доставлення. Наш офіс один. Наша сторінка в Instagramm теж ОДНА: @rolidas_auto. Наш сайт теж один – це rolidas-auto.com. Пам’ятайте RolidasAuto – уважні до кожного клієнта. Пишіть нам у соціальних мережах чи на сайт. Ми раді здійснювати ваші мрії.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень