Бій незаконній рекламі дадуть у Рівному вже завтра

Адже у місті діє мораторій на розміщення реклами

Обурення розміщенням незаконних оголошень на стовпах та огорожах висловив на засіданні міськвиконкому міський голова Рівного Володимир Хомко. Тож він дав доручення своєму заступнику Олексію Хмилецькому їх познімати:

Саджаєте одну людину в машину - і щоб все це в місті було знято і  складовано по акту в одному місці: приходять і забирають свою рекламу. Все, що незаконно наліплено на стовпах, на цьому і все місто очистіть мені. Домовились?

Друге: зробіть такий сайт, як ми зробили по розливайках, щоб люди могли дзвонити, де з'явилася така реклама.

Заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк повідомив, що один раз на місяць разом з працівниками міського шляхоексплуатаційного управління вони й так їздять вулицями міста і демонтують виносну рекламу.

Але міський голова його різко обірвав:

Ви можете їздити хоч і 100 раз. Тільки місто все - в рекламі. Тому що ви робите – мене не цікавить. Мене цікавить – щоб не було реклами. А ви можете вночі ходити, вдень їздити.

 

Ще раз кажу: як завтра я поїду по місту, щоб по всіх вулицях обдерли оцю рекламу.

Володимир Хомко

Дорікнув Лапюку і секретар міськради Сергій Паладійчук:

Не хочу сипати сіль на вашу рану. Але понад два місяці тому я звернув увагу на те, що огорожа на повороті до церкви у Новий Двір заліплена несанкціоновано банерами. То за вашою логікою їх би мали вже двічі зрізати. А ця реклама висить успішно, псує вигляд. То зніміть.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень