У новий бюджетний рік Рівненщина увійшла із «плюсом» в 60 млн гривень

Віталій Коваль розповів про приємний приріст у бюджет

Обласний бюджет 2021 року на Рівненщині виконали на понад 105%. Тож на початок року в головній скарбниці регіону є накопичені додаткові близько 60 млн гривень. Про бюджетні підсумки 2021 року повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

- Нам вдалося збільшити дохідну частину обласного бюджету на 23% у порівнянні з минулим роком. Сума склала 1 млрд 112 млн гривень.

 

Загалом затверджений на звітний рік план доходів виконаний на понад 105%. А сума додаткових надходжень склала 59,7 млн гривень, - зазначає Віталій Коваль.

Основні джерела наповнення обласного бюджету

  • 87% - відрахування податку на доходи фізичних осіб
  • 7% - податок на прибуток підприємств.

Крім власних доходів, у 2021 році до загального фонду обласного бюджету надійшли з держбюджету понад 400 млн грн дотацій та 1 млрд грн субвенцій. 

Очільник області підсумовує, що таких показників досягнуто завдяки сумлінним платникам податків, політиці з детінізації праці і легалізації бізнесу, а також відрахувань плати за користування надрами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень