У них дуже сильний янгол-охоронець: Три знаки Зодіаку, яких оберігають вищі сили

Їм завжди щастить

Телець

Вищі сили завжди супроводжують Тельців, направляють їх на правильний шлях і допомагають досягати цілей. Ангел-охоронець дуже віддано оберігає представників свого знаку, не дає робити помилок і відводить від бід і невдач.

Лев

Всесвіт робить все для того, щоб Леви почувалися улюбленцями долі. Більш того, Леви вміють дякувати, у зв'язку з чим доля посилає їм ще більше променів добра і світла. Ангел-охоронець Левів завжди допоможе зробити складний вибір.

Риби

Представників цього знаку Зодіаку називають улюбленцями долі, оскільки всі обставини в їхньому житті складаються якнайкращим чином. Рибам завжди й у всьому щастить і зі складних ситуацій янгол-охоронець допомагає завжди «вийти сухими із води».

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень