У Нетішині стартував Вернісаж.ЕнергоФест

До дня народження міста-супутника Хмельницької АЕС

Протягом тижня, що передує Дню міста, Нетішин традиційно приймає гостей з різних куточків України та з-за кордону. Щороку у місті атомників проходить грандіозна подія – Міжнародний фестиваль Вернісаж.ЕнергоФест.

Цього року VI Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест» проводять в дистанційному форматі. 

У важкий для країни час такі заходи покликані підтримувати творчу молодь, сповнювати учасників надією на спокійне мирне життя, де кожен має можливість розвивати свої таланти, - каже директорка фестивалю Ольга Дьячина.  

Фестиваль відомий далеко за межами нашого регіону. Понад 300 заявок з України, Румунії, Італії та Молдови надійшло від охочих взяти участь, 220 з них було відібрано для конкурсу.

В «Енергофесті» беруть участь солісти, дуети й тріо. Найсильніших учасників визначатимуть у чотирьох вікових категоріях, один з учасників здобуде найвищу нагороду – Гран-прі фестивалю.

Команда журі вже розпочала перегляд та оцінювання відеовиступів. Результати оголосять 17 вересня - у День міста Нетішин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень