У Міністерстві спорту розглядають можливість фінансувати реконструкцію «Авангарду»

Вартість проєкту, нагадаємо, майже пів мільярда гривень

Міністерство молоді та спорту України погодило проєкт «Реконструкції стадіону «Авангард» на вул. Замковій, 34 у м. Рівному». Про це повідомляють у міському управлінні з питань стратегічного розвитку та інвестицій:

 - Управління інвестиційного розвитку спільно з управлінням капітального будівництва, під керівництвом заступника міського голови Ігоря Кречкевича підготувало та подало проєкт для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2022 році коштом з  державного фонду регіонального розвитку.

 

Загальна кошторисна вартість проєкту складає 438562,439 тис. грн.

 

Командою складання та супроводу проєкту була проведена фахова підготовка інформаційної картки проєкту, що містить детальний опис підготовки та проведення робіт, поетапну розробку бюджету, прогнозний аналіз та визначення показників результативності, формування пакету документів та реєстрацію проєкту на онлайн-платформі Державного фонду регіонального розвитку.

 

 

Зауважимо, що активну участь у роботі над підготовкою проєкту взяли працівники управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради, а також Президент ГС «Рівненська обласна асоціація футболу» Олексій Хахльов та Президент Рівненської обласної федерації легкої атлетики Олег Машаненков.

За результатами розгляду у міністерстві, проєкт рівнян отримав схвальну оцінку, дадали у мерії.

Його погодили для подальшої участі у конкурсному відборі, що відкриває перспективи для реалізації реконструкції стадіону «Авангард», в тому числі й коштом ДФРР.

 

 

Досі будівництво на об’єкті вели коштом з місцевого бюджету.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що уряд передбачив 100 млн гривень на реконструкцію «Авангарду».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень