Віталій Коваль повідав благу вість на 165 млн про «Авангард» та Спорткомплекс на Макарова (ФОТО)

«Друзі, розпочинаємо тиждень з хорошої новини!» (с)

Інвестиції у розмірі 165 мільйонів гривень можуть надійти до Рівного з Києва цього року. Йдеться про можливі урядові субвенції на продовження добудови Спорткомплексу на Макарова та стадіону «Авангард».

По Спорткомплексу питання вже вирішене, по «Авангарду» – тримаємо кулаки.

Про це голова Рівненської облдержадміністрації повідомив буквально сьогодні по полудні на своїй ФБ-сторінці:

Друзі, розпочинаємо тиждень з хорошої новини! Сьогодні комісія з відбору об’єктів проголосувала за надання спортивної субвенції для Рівненщини.

 

Спорткомплекс на вул. Макарова у Рівному отримає 65 млн грн з держбюджету. Також чекаємо на затвердження фінансування у розмірі 100 млн грн по спецпроєкту на добудову стадіону «Авангард».

 

Радий, що захист об’єкту пройшов успішно. З 13 презентованих спортивних споруд інших областей - наш підтримали одноголосно. Це означає, що ми впевнено будуватимемо спорткомплекс і далі.

Спорткомплекс на Макарова у Рівному отримає спортивну субвенцію на добудову.

Йдеться про 65 мільйонів гривень з держбюджету, розповів голова ОДА Віталій Коваль. Відповідне рішення сьогодні ухвалила комісія, яка здійснює відбір об’єктів для фінансування.

За його словами, Рівненщина очікує й затвердження фінансування у розмірі 100 млн грн по спецпроєкту на добудову стадіону «Авангард».

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень