У Мелітополі росіяни взяли на роботу вчителя-збоченця, який заробляв на самогоні

Відомо, що педагог нібито лікувався

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області росіянам згодився колишній вчитель-збоченець, який п'ять років тому працював у ліцеї №5.  А під час окупації міста педагог гнав самогон та продавав його, повідомляє Telegram-канал «Риа-Мелитополь».

За неофіційними відомостями, вчителя звільнили з ліцею після того, як він приніс з собою кілька фалоімітаторів і похвалився ними перед 11-класницями. Директор ліцею відправила його до психіатра, де горе-педагогу нібито видали довідку про те, що йому категорично заборонено працювати в навчальних закладах.

Всі ці роки чоловіка лікували вдома, а з приходом російських військ настав його «зоряний час». З 1 вересня вчитель працюватиме у школі №20.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень