У Києві побили священника, який служить у ЗСУ (ФОТО)

Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту

У центрі Києва троє невідомих напали на священнослужителя, який також є військовослужбовцем ЗСУ. Інцидент стався сьогодні вночі біля Михайлівського собору

Про це повідомила столична поліція.

За інформацією митрополита, напад стався близько 23:00, коли він прямував до своєї келії в Михайлівському монастирі. Троє невідомих зупинили Климента, звернувшись до нього зі словами:

Владико, благословіть.

Однак після цього почали бити митрополита. Митрополит вважає, що напад на нього був ретельно спланований, оскільки він стався в місці, де відсутні камери спостереження.

На момент нападу він перебував у Києві за запрошенням «Кримської Платформи» — міжнародної ініціативи, спрямованої на деокупацію Криму та підтримку прав кримських татар і українців на півострові.

Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень