Просто під час концерту: Український гурт мобілізували у повному складі (ФОТО)

Музиканти скасували всі заплановані концерти

Учасники українського гурту «Будьмо» під час концерту отримали повістки. Про це йдеться у матеріалі Галицький кореспондент.

Артисти отримали повісти 21 серпня, коли виступали у Калуші в Івано-Франківській області. Співаки вже пройшли військово-лікарську комісію.

Після цього лідер гурту Ростислав Коваль на своїй Facebook-сторінці опублікував світлину з колегами. Виконавці на фото у військовій формі.

 - У цей нелегкий час для нашої держави ми свідомо прийняли рішення вступити до лав Збройних Сил України! Від сьогодні ми солдати 102 ОБрТрО.

 

За плечима 279 благодійних концертів у підтримку ЗСУ! Ми обіцяємо, що і надалі будемо тішити вас новими піснями і віримо, що зможете нас побачити на сцені, але вже у новому амплуа!

 

Дякуємо за вашу підтримку! Віримо у нашу перемогу. Слава Україні! Героям Слава, – зазначив Коваль.

Після призову музиканти скасували усі заплановані концерти. Одні з найвідоміших пісень гурту: «Поведи мене», «Вишенька черешенька», «Королева».

До слова, до складу колективу входять Ростислав Коваль, Микола Дутчак, Назар Левінський та Михайло Воробчук. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень