В Європу пускатимуть за новими правилами: на кордоні туристів зустрічатимуть роботи

Вони скануватимуть обличчя усіх, хто в'їжджає на територію ЄС

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

З другої половини 2022 року Європа впускатиме мандрівників та ділових туристів за новими правилами.

Візовий в’їзд на територію Євросоюзу стане цифровим. Туристів, які в’їжджають до країн ЄС, на паспортному контролі зустрічатимуть роботи, які ідентифікуватимуть гостей через розпізнавання особи та відбитки пальців, а також займатимуться зіставленням іншої інформації.

Перед поїздкою на територію ЄС туристу потрібно заповнити спеціальну форму з оплатою в розмірі 7 євро (близько 200 гривень). Як тільки цю форму схвалять, то туристам, які приїжджають із третіх країн, дозволять подорожувати Європою.

Очікується, що перехід на цю систему відбудеться у перші 6 місяців 2022 року. З одного боку, за допомогою біометричної ідентифікації влада Європи, ймовірно, хоче підвищити зручність пасажирів, знизити витрати, а з іншого – боротися з тероризмом, поповнити бази даних та встановити тотальне стеження за кожним, хто в’їжджає.

Джерело: Dip

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень