У храм на Рівненщині привезли унікальну ікону (ФОТО)

Скільки чудотворна ікона там пробуде - не повідомляється

Напередодні у Свято-Успенській храм с. Глинськ (Здолбунівський район) привезли ікону з часточкою мощей Спиридона Тримифунтського.

З цієї нагоди учора, 29 травня, там відбулася Божественна Літургія, після якої біля ікони святителя служили акафіст, а всі охочі могли приклонитись до образу.

– Бажаю, щоб по молитвах святого Спиридона, який сміливо захистив віру на Нікейському соборі, Господь і нам дарував непохитність у вірі  православній, - зауважив настоятель Свято-Успенського храму протоієрей Василь Начев, запрошуючи усіх помолитися біля Чудотворного  образу.

 

ДОВІДКОВО:

Спиридон Тримифунтський (відомий також як Спиридон Саламінський) - ранньо-християнський кіпрський святий і чудотворець, єпископ м. Тримифунт (сучасний Саламін).

До цього святого часто моляться ті, хто відчуває фінансові труднощі. І якщо ваші наміри чисті, кажуть, святий Спиридон обов’язково допоможе вирішити проблеми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень