У Херсоні затримали українця, який допомагав росіянам на катерах втікати від ЗСУ

З собою окупанти насильно вивезли деяких херсонців

Служба безпеки України затримала ворожого поплічника, який у Херсоні допомагав фсб втікати на катерах на лівий берег Дніпра.

Зрадником виявився власник місцевої станції прогулянкових катерів, який допомагав загарбникам втікати від контрнаступу Сил оборони на південному напрямку. Для цього він добровільно передав у розпорядження агресора 6 катерів, кожен з яких розрахований на 30 пасажирських місць.

 

Саме на цих катерах на лівий берег Дніпра «евакуйовувались» кадрові співробітники фсб і ще декілька підрозділів окупаційних угруповань рф, – йдеться у повідомленні СБУ.

Крім того, на цих катерах росіяни примусово вивезли частину місцевих жителів до тимчасово окупованих районів Херсонщини.

Відомо, що до широкомасштабного вторгнення цей чоловік влаштовував морські екскурсії в районі Залізного порту.

 

Після тимчасового захоплення регіону він «перереєстрував» власний бізнес на користь країни-агресора й уклав відповідний «договір» з окупаційною адміністрацією.

Після звільнення обласного центру зловмисник намагався переховуватись в місті. Втім, співробітники СБУ встановили його місцеперебування і затримали.

Нині слідчі вирішують питання щодо обрання чоловіку міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому може загрожувати до 12 років ув’язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень