У дитячому таборі даватимуть червону ікру за цінами елітного супермаркету (ФОТО)

Дітлахам закупили 32 кілограми червоної ікри

У Харківській області стартував сезон відпочинку для дітей у літніх оздоровчих таборах. Відомо, що у Новій Водолазі на Харківщині дитячий табір закупив червону ікру за ціною 3200 гривень за кілограм. Про це повідомив Харківський антикорупційний центр.

Все краще - дітям. У Новій Водолазі для дитячого закладу придбали 32 кг червоної ікри. Вартість 3200 грн за 1 кг

За даними антикорупційного центру, йдеться про дитячий табір «Золотий колос». У коментарях харків'яни відзначають, що за такою ціною ікри немає навіть в елітних супермаркетах.

Люди обговорюють, що в інтернет-магазинах ціна вагової червоної ікри стартує в середньому від 800-900 гривень за кілограм, найдорожчі варіанти в мережевих магазинах - трохи понад 2000 грн за кілограм.

Татьяна Левицкая

НИФИГАШЕНЬКИ! Да по такой цене икры нет даже в самых элитный супермаркетах

Анна Буденкова

Між іншим, коли моя дитина відпочивала у «Колосі» три роки поспіль у них були бутерброди з ікрою, шоколад «снікерси», «Марс», «твікс» і навіть ананаси та персики...але за ікру 3200 - дорогувато

Tetiana Miroslava а чого нари? Якщо взяли найдешевшу, але провели як преміум, то так - це крадіжка. А в цілому 320 за 100 гр - нормальна ціна за ікру преміум класу.

Филип Морис

Три года назад сын говорил, что их кормят икрой я думал прикалывается

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень