У Бучі вже знайшли понад 1000 вбитих людей – більшість застрелені (ФОТО/ВІДЕО)

Озброєні російські окупанти безжально вбивали мирних людей

На Київщині у містечку Буча виявили тіла вже 1084 загиблих мирних жителів від рук російських окупантів. Більша частина людей вбита зі стрілецької зброї. Наразі на Київщині зниклими безвісти вважаються понад 200 людей, тож пошук вбитих триває.

Лише вчора, 28 квітня, знайшли ще 26 тіл, повідомив у телемарафоні начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.  

Щодня на Київщину з безпечніших місць повертаються люди і вони виявляють вбитих. Лише за вчора було знайдено 26 тіл.

 

Лідером з кількості вбитих українців є Буча. Наразі кількість загиблих там становить 1084. Це цивільні люди, які не мали стосунку ні до територіальної оборони, ні до інших військових формувань, — сказав він.

За словами Нєбитова, від 50 до 75% загиблих – це люди, які були вбиті зі стрілецької зброї – або з кулемета, або зі снайперської гвинтівки, або з автомата.

Андрій Нєбитов додав, що досі невстановленими залишаються понад 300 тіл загиблих. Зокрема, у Бородянці вже знайшли понад 80 тіл. Однак це далеко не остаточна цифра, бо розбір рятувальниками завалів продовжується. У Бородянці під час слідчих дій виявили дев'ять поховань мирних жителів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень