Два «прильоти» — у Київ. Є потерпілі (ФОТО/ОНОВЛЕНО)

На місці події працюють спецслужби

Близько 20 години у Київ прилетіли дві ворожі ракети. 

Мер міста Віталій Кличко повідомив, що є руйнування у Шевченківському районі міста. Відомо, що одна ракета потрапила у житловий сектор, є потерпілі. На місці події працюють спецслужби.

Також є інформація, що третю ракету ППО збила.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмака так прокоментував атаку Росії на столицю:

Під час візиту Генерального секретаря ООН до Києва росія обстріляла столицю ракетами. Це доказ того, що нам потрібна швидка перемога над рф і навколо України має об‘єднатися весь цивілізований світ. Маємо діяти швидко. Більше зброї, більше зусиль з розв'язання гуманітарних питань, більше допомоги. Бо щодня Україна платить велику ціну за захист демократії та Свободи. І в цій боротьбі ми не можемо програти. Росію потрібно позбавити права вето в Радбезі ООН», - написав глава ОП Андрій Єрмак.

ОНОВЛЕНО

Наразі відомо, що ракетний удар суттєво пошкодив новобудову. 6 осіб отримали травми, їх госпіталізували. Очевидці зауважують, що у будинок лише починали заселятися люди, тож можливо кількість потерпілих буде мінімальною.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень