В Організації договору колективної безпеки не підтримують рф у війні проти України, – ГУР

Вони не визнають анексії Криму та незалежність ДНР/ЛНР

Держави-члени Організації договору колективної безпеки (ред. – військово-політична міжнародна організація, до якої входять Білорусь, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, росія, Таджикистан) не хочуть брати участь у війні проти України.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, попри наполягання рф, учасники ОДКБ не поспішають ухвалювати рішення щодо проведення миротворчих операцій поза межами своїх країн. В тому числі на території так званих «ДНР» та «ЛНР».

Однак країни-члени ОДКБ можуть розглянути можливість обмеженого розгортання національних контингентів на території рф або Білорусі. Втім, це буде лише після офіційної заяви щодо нападу України на їхню територію.

До слова, два тижні тому міністр оборони Казахстану Руслан Жаксиликов заявив, що не отримував запит щодо направлення на територію України національних військ. Він підтвердив, що в ході останнього засідання військового комітету ОДКБ, питання участі збройному конфлікті на території України не розглядалось.

Варто зазначити, що на сьогодні всі країни-учасники ОДКБ (окрім рф та Білорусі) дотримуються нейтралітету в питанні російського вторгнення. Жодна з них не визнала анексію Криму, а також незалежність «ДНР»/«ЛНР».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень