У біотуалетах в центрі Рівного нічим дихнути і всюди лежить... (ВІДЕОРЕПОРТАЖ)

Аби не закашлятися

Де справити потребу у центрі Рівного? Рівняни часто нарікають, що таких місць недостатньо.

До Дня туалету наш кореспондент Влад Пєрязєв для програми «Це інтересно» перевірив вбиральні в центрі міста. Одразу зазначимо, що їх виявилося достатньо. Але якщо йдеться про світлу пору доби.

Свій огляд ми почали з біотуалетів на майдані Незалежності. Санітарія усередині – відсутня. Можна зробити висновок, що цими вбиральнями взагалі нереально скористатися, адже сморід усередині неможливо витримати.

Влад назвав у своєму відео цей епізод «репортажем із філії пекла».

В обох вбиральнях лежать людські екскременти. Також у кабінках відсутні замки, тож залишитися на самоті з думками – не вдасться.

Біотуалети – це єдині вбиральні в центрі міста, які доступні цілодобово. Інші працюють за стандартним робочим графіком.  А якщо ми говоримо про торгові центри – то туалети недоступні після закриття їхніх ТЦ.

Серед останніх ми перевірили: «Злату Плазу», «Прем’єр» і ЦУМ. Лише в останньому вбиральня платна – 2 грн.

У ТЦ туалети чисті й мають усе необхідне: мило, сушарки та папір. У «Златі» є вбиральня для людей з інвалідністю.

На центральному ринку Рівного є кілька вбиралень. Одну можна знайти в Будинку побуту, ще одну в ТЦ «Ліон».

Ми вирішили поглянути, що робиться у вбиральні пасажу «Юність». Нею переважно користуються працівники, але й відвідувачі ринку туди теж навідуються. За 2 гривні така собі чистота та відсутнє сидіння унітазу.

Немає смороду й відносно чисто у вбиральнях на речовому ринку на Замковій і в підземному торговому центрі поруч. В обох відвідування коштує 3 гривні.

За цю ж суму можна скористатися «клозетом» в парку Шевченка біля МБК.

Туалет чистий і прибраний. Також є громадська вбиральня у будівлі фітнес-центру на Княгині Ольги. Однак вона була зачинена вже о 16:30.

Найдорожча вбиральня на залізничному вокзалі. Коштує 6 гривень, а ось чистоти хотілося б більше. Також за таку вартість на вокзалі немає унітаза. Опиратися доведеться на свої дві.

Більше дивіться у програмі «Це інтересно». 

Трішки про неї: Це нова інформаційно-розважальна відеопрограма Радіо Трек. Ми проводимо соцопитування та досліджуємо небанальні теми.

«Це інтересно» - абревіатура, яка розшифровується: «Центральний інститут тестувань рівненських електорально-соціологічних настроїв обивателів». 

Не варто запитувати, чому та як ми до цього додумалися. Краще надсилайте нам незвичні питання, які ви б хотіли з'ясувати чи поставити людям. Контакти знайдете нижче на сайті. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень