У 12-річної пасажирки — перелом двох ніг: на Рівненщині неповнолітні дівчата впали з мотоцикла

Вони були без мотошоломів

Неповнолітні дівчата травмувалися в ДТП за участі мотоцикла на півночі Рівненщини. Аварія сталася напередодні, неподалік села Тинне.

За даними слідства, 15-річна водійка не впоралась з керуванням мотоцикла «Tekken 250», виїхала за межі проїзної частини та впала.

Внаслідок ДТП травмувалась 12-річна пасажирка. У неї діагностували переломи обох ніг. У кермувальниці —  забої та садна, втім після обстеження її відпустили.

Відомо, що дівчата були без мотошоломів, а на зареєстрований мотоцикл взяли у знайомого. Слідчі розпочали досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень