Намагався отримати домашній арешт: Винуватця аварії, у якій загинула працівниця рівненського ТЦК, залишили у СІЗО

Під час ДТП водій мав ознаки алкогольного сп’яніння

Винуватця аварії, у якій загинула працівниця рівненського ТЦК, залишили у СІЗО.

Апеляційний суд відхилив вимоги 41-річного підозрюваного та його захисника про зміну запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт із носінням електронного браслета.

Нагадаємо, аварія, у якій загинула 31-річна Марина Гринчук, сталася ввечері 11 липня на вулиці Соборній. Винуватець ДТП, який перебував за кермом автомобіля Renault під час обгону виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим легковиком. Свідки та медперсонал стверджували, що водій Renault був напідпитку.

Результатів експертизи на стан алкогольного сп’яніння підозрюваного все ще немає, але прокурор просив взяти до уваги той факт, що і медперсонал, який виїздив на місце події, й інші свідки стверджують, що водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, – повідомили у пресслужбі апеляційного суду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень