Олімпійські ігри-2024: Відомо, хто представлятиме Рівненщину у Парижі

На Олімпіаду поїхало троє спортсменів

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 26 липня, у французькому Парижі розпочинаються Олімпійські ігри-2024.

Цьогоріч Україну представлятимуть 140 спортсменів у 26 видах спорту. Троє з них — виступатимуть від Рівненщини. Це велосипедист Олександр Гудима, стрілець з лука Михайло Усач та борець Парвіз Насібов.

Ще троє уродженців Рівненщини представлятимуть інші області. Йдеться про плавця Михайла Романчука, футболістів Олександра Мартинюка та Олексія Сича.   

Загалом на Олімпійських іграх-2024 у Парижі братимуть участь 10 500 спортсменів. Ця кількість буде на 592 особи менша, ніж під час попередніх Ігор у Токіо, повідомляє Дзеркало тижня.

Відомо, що представників росії та Білорусі допустили до відбору на Ігри-2024 лише в індивідуальних видах спорту під нейтральним прапором. При цьому атлети, які публічно підтримали війну в Україні або пов'язані з силовими структурами, не зможуть набути нейтрального статусу.

Від Білорусі на Олімпійських іграх-2024 виступлять 16 спортсменів, а росіян буде 15.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень