Тисячі не отримають гроші: в Україні трапився масштабний збій системи монетизації субсидій (ФОТО/ВІДЕО)

І в Рівному – також

При цьому діє норма: якщо пільговик матиме борг в 340 гривень, в наступному опалювальному сезоні право на монетизацію він втратить

Ситуація – тривожна, якщо не сказати – критична.

Система монетизації субсидій дала збій – пільговикам не надходять SMS-повідомлення про оплату комуналки і люди не знають, чи отримують державну допомогу.

Це загальноукраїнська проблема.

Тим часом у Рівному частина грошей за жовтень чомусь булла скерована на «Укрпошту», пізніше, як ми зрозуміли, її повернули назад так, що значна сума за жовтень для рівнян, що називається «зависла».

Це не поодинокий випадок а скидається на якусь системну проблему

Як повідомляє ТСН, міністерство соціальної політики завалили скаргами на діючу схему нарахування пільг та субсидії:

«У нас 5 300 пільговиків, які отримують знижку на житлово-комунальні послуги. З них 5% – це готівкова форма, 95% – це люди, які отримують свою пільгу через «Ощадбанк».

За словами начальниці Управління праці та соціального захисту Печерського району Києва Ольги Мозгової, ті, хто не написав заяву до 15 жовтня, мають безготівкову монетизацію. Замість «живих грошей» комуналку за них платить державний банк.

Однак багатьом повідомлення від банку з невстановлених причин не надходять.

Виявилося, що Ощадбанк може мати некоректні дані:

«У випадку, якщо щось змінилося у людини і можуть бути розбіжності. Це пов’язано з тим, що Управління соцзахисту не представило необхідну інформацію».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень