Тисяча рівнян звернулися за допомогою... І їм допомогли (ФОТО)

Лайфхак для рівнян

Щодня до громадської приймальні «Рівне Разом» звертаються рівняни, аби розв'язати свої питання. У кожного своя проблема, зазвичай це: неякісні комунальні послуги, стан прибудинкових територій, малі пенсії чи неналежні умови праці. Тож волонтери та голова громадської організації Віктор Шакирзян намагаються допомогти, підтримати та розв'язати проблеми рівнян.

Я сюди звернувся, тому що працював на заводах, зараз у мене мінімальна пенсія, я вважаю, що це несправедливо. Читав раніше, що «Рівне Разом» допомогли пенсіонерам повернути безкоштовний проїзд, сподіваюся, допоможуть і мені, - розповів відвідувач громадської приймальні Валерій.

Прийшов, щоб особисто поспілкуватися з Віктором Володимировичем. Маю багато питань. Найбільше турбують погані дороги у Рівному, я вже не раз викликав через це поліцію, але не допомагає. Ще однією болючою проблемою є моя низька пенсія, - каже Володимир Драганчук, відвідувач громадської приймальні «Рівне Разом».
 

Менш ніж за місяць роботи громадської приймальні волонтери прийняли більше тисячі особистих звернень від рівнян.

Громадяни звертаються з абсолютно різними питаннями, яких дуже багато. Люди дуже стурбовані тим, що міська влада ніяк не реагує на їхні прохання. Наші волонтери громадської організації вивчають проблеми міста, консультують людей, допомагають підготувати документацію. Є люди, які хочуть поспілкуватися особисто зі мною. Для них ми призначаємо конкретний час, аби вони не сиділи у чергах, - розповів голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Під час приймання громадян та у вихідні — телефон розривається від дзвінків. Консультанти громадської приймальні «Рівне Разом» зізнаються, що працюють у посиленому режимі. Також у приймальні можна отримати фахову юридичну допомогу, яку надає юрист-адвокат, до якої приходять за нормативно-правовою консультацією:

Часто людям неправильно нараховують стаж, через що потім мала пенсія. Якщо це земельне питання – ми звертаємося у міську раду Рівного, допомагаємо написати звернення, – розповідає Ольга Луцик, юрист-адвокат громадської приймальні. – Часто, буває, що люди вже самі неодноразово зверталися у різні інстанції, однак на це ніхто не реагував.

До слова, отримати безкоштовно юридичну консультацію можна у громадській приймальні «Рівне Разом», за адресою вул. Соборна, 13, щобудня, з 10:00 до 16:00. Номер гарячої лінії 068 729 55 56.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень