З Рівного на Схід волонтери відправили партію гуманітарного вантажу

ГО «Рівне Разом» у стислі терміни зібрали необхідний бійцям інструмент

Українська армія на Сході продовжує укріплювати оборонні позиції. Активісти громадської організації «Рівне Разом» відправляють на лінію фронту черговий гуманітарний вантаж. Зокрема бійці 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, чекають партію будівельного інструменту та матеріалів, які необхідні їм для спорудження бліндажів та укріплень.

Допомогу на Схід особисто доставить капелан 30 окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького Дмитро Гадінка. Він вражений тим, як оперативно активісти відреагували на звернення військових:

Рідко стикався за роки служби з такою налагодженою та ефективною діяльністю. Часто на те, аби налагодити співпрацю з волонтерами, йде досить багато часу. Тут же все відбулося миттєво. Ми написали звернення, уже наступного дня ми з представниками «Рівне Разом» уточнювали список необхідного. Я дуже радий, що вже завтра зможу доправити побратимам з тридцятки все необхідне, — каже отець Дмитро.

За словами голови ГО «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна, допомога українській армії – для нього у пріоритеті:

Якщо надходять прохання з фронту, то зібрати усе необхідне якнайшвидше — це завдання номер один для всіх волонтерів і партнерів організації. Тим більше коли йдеться про героїчну 30 бригаду, у складі якої служить чимало рівнян, у тому числі й колишніх бійців батальйону територіальної оборони «Горинь». Тож, «Рівне Разом» вкотре готове підставити дружнє плече нашим землякам.

Дмитро Гадінка й сам висловив намір стати членом ГО «Рівне Разом», й після ротації хоче долучитись до громадської й благодійної діяльності «Рівне Разом».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень