Турка, який жорстоко вбив жінку у Рівному, досі не знайшли (ФОТО/ВІДЕО)

Його оголосили у державний розшук

За оперативною інформацією 48-річний Karatas Ekrem (Каратас Екрем) може перебувати в Житомирській області. 

Нагадаємо, 2 листопада, близько 10:20 47-річна рівнянка виявила закривавлене тіло 38-річної жінки у власній квартирі, яку здавала в оренду подобово. Загибла винаймала житло на вулиці Волинської Дивізії для знайомого іноземця, якому приходила допомогти по господарству.

Слідчі встановили, що після скоєного злочину зловмисник автобусом сполученням «Рівне-Житомир» доїхав до Житомира, звідки попутним транспортним засобом «Renault Trafic» червоного кольору дістався до Бердичева.

 

Аби запобігти скоєнню чергових злочинів підозрюваним, поліцейські просять водія мікроавтобуса сконтактувати з правоохоронцями за вказаними нижче номерами телефонів.  

Наразі працівники карного розшуку  продовжують заходи щодо встановлення його місця перебування.

За фактом умисного вбивства громадянину Турецької Республіки заочно повідомлено про підозру та оголошено у державний розшук.

Якщо вам відома будь-яка інформація щодо підозрюваного в особливо тяжкому злочину  прохання  негайно повідомити за номерами телефонів: 0686771234, 0989508249, 0986342123 або на спецлінію «102».  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень