Учасницю відомої програми знайшли вбитою у Києві: хто зарізав місцеву знаменитість? (ВІДЕО)

За кілька днів до трагедії Тетяна в самій білизні прибігла до сусідів та просила допомоги

У Києві жорстоко вбили учасницю проєкту «Панянка-Селянка» Тетяну. Її знайшли мертвою у власній квартирі з численними ножовими пораненнями. За попередньою інформацією, це зробив її чоловік.

Сусіди загиблої шоковані ситуацією, оскільки пам'ятають Тетяну чуйною і доброю людиною.

Про це йдеться в сюжеті «Надзвичайних новин»

Відомо, що загибла вдома робила манікюр клієнткам, а також брала участь у популярному проєкті «Панянка-Селянка».

 

За словами знайомих, із чоловіком у неї були складні стосунки, а нещодавно вона в напівоголеному вигляді ховалася від коханого в сусідів.

Як стало відомо, у день трагедії в поліцію надійшов виклик про те, що чоловік підійшов до перехожого на вулиці і попросив викликати швидку допомогу для дружини. На місці лікарі констатували смерть, а на тілі жінки було видно удари, різані рани, а також у неї було перерізане горло.

За інформацією правоохоронних органів, напередодні між Тетяною та її чоловіком стався конфлікт і бійка, внаслідок якої чоловік завдав кілька ножових поранень жінці.

51-річного зловмисника затримали на місці злочину.

Зараз відкрито кримінальне провадження за фактом вбивства. Чоловікові загрожує до 15 років в'язниці.

Що відомо про загиблу Тетяну

Жінка познайомилася зі своїм чоловіком у соцмережі, і в них була різниця у віці в 16 років. Чоловік переніс інсульт і потребував допомоги. У підсумку Тетяна перевезла його до Києва з Харкова, і вони стали жити разом навесні 2021 року. На початку літа пара офіційно узаконила стосунки, попри те, що сама жінка розповідала друзям, що її коханий агресивний і кидався в неї ножами.

Також відомо, що за кілька днів до трагедії Тетяна в самій білизні прибігла до сусідів. Як зізнався сам чоловік поліцейським, він вбив дружину через те, що вона накинулась на нього зі шваброю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень