Учасниця «Від пацанки до панянки» впала в кому

Через пияцтво

Вікторія Альохіна на прізвисько «Боксерша» поділилася моторошною історією зі свого життя.

Дівчина, яка стала фіналісткою четвертого сезону шоу «Від пацанки до панянки» відверто розповіла про свої колишні вибрики.

З’ясувалося, що 18-річна «пацанка» з Краматорська проміняла спортивну кар'єру на гамірні вечірки. Віка грала у футбол, та через постійні пиятики втратила форму. Зі спортом довелося попрощатися.

Я приповзала в гуртожиток. Не приходила, а саме приповзала. Могла в нічний клуб з ноги заходити. Там був охоронець Юрчик. Після кількох наших гучних вечірок він, бідний, полисів. У нас склянки літали, ми могли танцювати там, де не можна, - розповідає Вікторія.

Втім, один сумний випадок змусив дівчину задуматися.

Я була на межі життя і смерті. Я брала антибіотики, але це мене не зупинило. В той день ми дуже сильно напилися. Я змішала все, що могла, - пиво, коньяк, самогон... Не пам'ятаю, як відключилася. Мене забрали в лікарню, я впала в кому. Довелося викликати маму з іншого міста", - розповіла Віка «Новому каналу» під час «Пацанського краш-тесту».

Тоді дівчина зрозуміла, що треба щось робити й заповнила заявку на участь у шоу «Від пацанки до панянки». Щоправда, до кінця не вірила в успіх цієї справи. Та Віку взяли, вона дійшла до фіналу четвертого сезону. І тепер, після проєкту, її життя вже не нагадує колишнє: Альохіна переїхала до Києва, помирилася з мамою і думати забула про алкоголь.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень