Туризм на кістках: українська агенція цинічно пропонує відвідати місця звірячих вбивств

Таку «промоцію» розкритикувала туристична спільнота

Той самий будинок в Одесі, де загинули люди і куди компанія хоче водити туристів. Фото - ДСНС
Той самий будинок в Одесі, де загинули люди і куди компанія хоче водити туристів. Фото - ДСНС

Українська туристична компанія VISIT Ukraine запрошує іноземних туристів відвідати українські міста, що сильно постраждали від війни.

У текстах-описах турів – повно двозначних тверджень.

VISIT Ukraine, що позиціонує себе як «об’єднанням представників туристичної трансформації України», пропонує туристам поїздити Київщиною:

- Ми прогуляємося з вами територіями житлових кварталів та місць, де відбувалися звірські вчинки російських солдатів. Але ви повернетеся в нові озеленені парки та сквери. Ця екскурсія саме для любителів природи та спокійного відпочинку. Саме в Бучі та Ірпені ви зможете відчути тишу природи та насолодитися неймовірними пейзажами.

А ось як «привабливо» описали Одесу:

- Трагічні свідчення руйнувань внаслідок завданих Одесі ракетних ударів: влучення у житлові будинки та інфраструктурні об’єкти, розтрощене уламками ракети одне з міських кладовищ. Одне з них — будинок, де загинула мати разом зі своєю тримісячною донькою. Це одна з популярних історій війни.

До описів прикріпили фотографії розбомблених будинків.

Екскурсоводка Анна Купрій пише, що на зауваження з приводу етичності такої реклами і такого заробітку керівництво компанії не реагує.

На цей момент цих турів на сайті компанії немає – можна припустити, що критика і громадський осуд таки виконали свою функцію. Скриншоти - з допису Анни Купрій. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень