Туалетний папір «Обухів 65» масово підробляють: Як розпізнати фальсифікат (ФОТО)

Підробка може бути небезпечною

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Однією з найпопулярніших в Україні марок туалетного паперу є «Обухів 65». Ймовірно, саме через таку популярність цей папір і почали підробляти, і не тільки в нас.

Як відрізнити підробку від оригіналу?

Роздивіться етикетку:

  • фарба та всі написи на ній мають бути рівними,
  • не має бути граматичних помилок,
  • шрифти не повинні розтікатися,
  • має бути зазначена правильна назва та адреса виробника – Київського картонно-паперового комбінату, а також дата виробництва;
  • назва паперу має бути «Обухів 65» – без подвоєнь чи замін якихось із літер (наприклад, «Обухоф», «Овуків» чи ще якось).

Цікаво, що цей папір підроблюють навіть на росії...

Нещодавно в соцмережах показали варіанти нашого «Обухова», який випускають у рф. Користувачі жартують, що, мабуть, там закінчились лопухи.

Варто зауважити, що часто підробка не має заявленої виробником довжини паперу у 65 метрів. Сам папір не відповідає якісним та безпечним характеристикам бренду й може містити небезпечні домішки (важкі метали, формальдегіди). Крім того, технологія виробництва підробленого туалетного паперу не відповідає заявленим стандартам і вимогам гігієнічності.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень