Цибулевий суп від похмілля (РЕЦЕПТ)
Кажуть, помагає
Французький цибулевий суп відмінно усуває похмілля. Страва тонізує, освіжає і надає сил.
На перший погляд здається, що ви використовуєте абсолютно несумісні продукти. Скептичний настрій пройде, як тільки ви скуштуєте цей вишуканий, ароматний, наваристий і трохи солодкуватий цибульний суп.
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста 1,5 кг.
- Вершкове масло 50 г.
- Солодке біле вино 250 мл.
- Пшеничне борошно 1 ст. л.
- Яловичий бульйон 1,5-2 л.
- Сіль за смаком.
Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями. Ставимо на вогонь каструлю з товстим дном і розтоплюємо шматочок вершкового масла. Опускаємо туди цибулю, трохи солимо та обсмажуємо до коричневого кольору. При цьому потрібно постійно помішувати і не відходити від плити. Далі вливаємо келих білого вина і додаємо ложку борошна. Обсмажуємо, доки рідина повністю не випарується. Помішуємо постійно. Вливаємо яловичий бульйон і доводимо до кипіння. Солимо, перчимо, зменшуємо вогонь і варимо 25 хвилин.
Перед подачею додаємо тертий сир та грінки. Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ