Щоб мали більше часу на дітей: рівненським мамам надають усі послуги в одній установі

ЦНАП вчергове спрощує життя рівнянам

Довідки про перебування/не перебування особи на обліку у статусі безробітного відтепер видають у ЦНАПі. Насамперед, це стосується мам, які подають документи на отримання державних допомог сім’ям з дітьми. Ці послуги теж доступні у ЦНАПі нещодавно, з 1 серпня. Тож аби зібрати повний пакет документів і не змушувати клієнтів ходити різними установами, це за них робитимуть фахівці центру, говорить заступник начальника Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Олена Павельчук:

- Відтепер, містянам не потрібно звертатися до центру зайнятості за довідкою про перебування/не перебування на обліку у статусі безробітного для отримання державної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами особам, які не застраховані в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування та допомоги на дітей одиноким матерям.

 

При зверненні наші відвідувачі мають чудову можливість зекономити свій час та замовити довідку під час подачі заяви та документів для отримання державних  допомог.

 

Для отримання цієї довідки при собі потрібно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код для заповнення заяви.

Тепер рівняни можуть за одне звернення отримати свідоцтво про народження, зареєструвати місце проживання новонародженої дитини, подати документи на отримання державної допомоги (у зв’язку з вагітністю та пологами, при народженні, надання державної допомоги на дітей одиноким матерям), довідку про перебування/не перебування у статусі безробітного, і закордонний паспорт.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень