Цікаво і дорослим, і малим: у Рівному пройшов еко-фест (ФОТО)

11 вересня у Рівному відбувся еко-фестиваль «ЗЕЛО 2016». Цьогоріч подія зібрала безліч рівнян – усіх тих, кого цікавить питання екології та життя в гармонії з природою

Упродовж дня у Парку культури та відпочинку для мешканців міста діяла еко-виставка. Демонстрували конструктори, які використовують альтернативні джерела енергії, зокрема енергію сонця та вітру. Малеча за допомоги батьків самостійно збирала конструкції та уважно вивчала, як вони працюють.

Круто, що уся сім’я корисно та весело провела час. Коли ми з сином складали вітряк, то більше дізнались і про саму альтернативну енергетику – поділилась враженнями від заходу пані Наталія.

Зацікавила еко-виставка і дорослих.

Поки малеча роздивлялася вітряк та гралася машинками, які їздять на сонячній енергії, батьки цікавилися реальними прикладами впровадження альтернативної енергетики в побуті та перевагами кожного з її видів – розповіла представник ОПОРИ Олена Чудінович.

На згадку про захід дорослі також отримали інформаційні матеріали «Чиста енергія – чисте майбутнє».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень