Мешканцю Рівненщини «відбили» селезінку і втекли з місця події на авто

Згодом поліція встановила, хто вчинив напад

Близько 21 години троє мешканців села Малий Мидськ підводою шукали коня, який втік з господарства одного з них. На вулиці Шевченка їх наздогнав автомобіль, звідки вийшли двоє невідомих та зчинили конфлікт щодо неправильного здійсненого маневру повороту підводою.

38-річний житель Малого Мидська заступився за візника, свого 21-річного племінника,

за що отримав від одного з незнайомців удари ногою в живіт. Поквиташись таким чином, зловмисники поїхали далі.

А вже сьомого вересня потерпілому стало зле. Медики центральної районної лікарні діагностували у нього розрив селезінки, внутрішню кровотечу та забій грудної клітки. Чоловіка прооперували, його життю зараз нічого не загрожує.

Оперативники Костопільського відділення поліції встановили особу зловмисника, яким виявився 19-річний мешканець села Великий Стидин.

 

За фактом умисного завдання тяжких тілесних ушкоджень відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення молодику підозри у скоєнні кримінального правопорушення.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень