Центри обслуговування платників податків Рівненщини змінили режим роботи

У зв’язку з впровадженням карантинних заходів для запобігання коронавірусу

На період карантину режим роботи центрів обслуговування платників Рівненської області змінюється з 10 год.00 хв до 13 год. 00 хв. (ЦОП ДПІ у м.Рівному – з 10 год. 00 хв до 16 год. 00 хв) з обідньою перервою і технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10-15 хв.

Податківці наполегливо рекомендують утриматися від відвідування центрів обслуговування платників, особливо, якщо проблему можливо вирішити дистанційно (он-лайн або поштою).

За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Працівники Контакт-центр ДПС, які надають інформацію платникам податків з питань стану обробки електронної звітності та інших електронних сервісів за номером телефону 0800-501-007 (напрямок 0), будуть працювати на період карантину з 10 год. 00 хв до 17 год. 00 хв в черговому режимі.

У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платника слід звернутись до служби підтримки за телефоном 0800501007 (напрямок 0) або за посиланням cabinet.tax. gov.ua/help.

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування ЦОП, просимо вас дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення Впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій:

  • по можливості користуватися захисною маскою та засобами що дезінфікують ;
  • не створювати скупчення людей у ЦОП. Пам’ятайте про необхідність дотримання безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри);
  • уникайте контакту з усіма, хто має гарячку та кашель.


Податківці просять з розумінням поставитись до ситуації, що склалася.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень